Το ΕΑΕ διοικείται από τριμελή επιτροπή μελών Δ.Ε.Π. του Τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας. Υλοποιεί πολλές από τις δράσεις του σε συνεργασία με άλλα μέλη Δ.Ε.Π. του τμήματος, με μέλη εργαστηριακού διδακτικού προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π), με προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές/ριες και υποψήφιους/ες διδάκτορες, με επισκέπτες μεταδιδακτορικούς και άλλους ερευνητές/ριες και πανεπιστημιακούς από ιδρύματα και φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Διοικούσα Επιτροπή (2020-2023) 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.panteion.gr 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επίκουρη Καθηγήτρια Ειρήνη Αβραμοπούλου e.avramopoulouΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.anteion.gr

 

 Παρελθούσα Διοικούσα Επιτροπή (έτος ίδρυσης έως 2020)

Αναπληρώτρια καθηγήτρια Ελεάνα Γιαλούρη (Διευθύντρια) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Καθηγήτρια Νότα Κυριαζή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αναπληρώτρια καθηγήτρια Νίκη Μαρωνίτη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επίκουρη Καθηγήτρια Κατερίνα Ροζάκου (από τον Σεπτέμβριο 2019 κατόπιν συνταξιοδότησης της Ν. Κυριαζή) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μέλος Eργαστηριακού  Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π) Ναταλία Αικατερίνη Κουτσούγερα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μέλος Eργαστηριακού  Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π) Κατερίνα Μελισσινού Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.