ΑΡΧΕΙΟ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

Το Εργαστήριο αποτελεί φορέα που υποστηρίζει την ερευνητική δραστηριότητα του τμήματος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μεταδιδακτορικές έρευνες που εκπονούνται στο Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ - ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤΡΙΒΕΣ

Το Εργαστήριο αποτελεί φορέα που υποστηρίζει την ερευνητική δραστηριότητα του τμήματος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διδακτορικές διατριβές που έχουν ολοκληρωθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη στο Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

ΔΙΑΤΡΙΒΕΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Το Εργαστήριο αποτελεί φορέα που υποστηρίζει την ερευνητική δραστηριότητα του τμήματος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μεταπτυχιακές διπλωματικές εργασίες που έχουν ολοκληρωθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ‘Κοινωνική και Πολιτισμική Ανθρωπολογία’ του Τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος ‘Φύλο, Κοινωνία, Πολιτική’, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Το Εργαστήριο αποτελεί φορέα που υποστηρίζει την ερευνητική δραστηριότητα του τμήματος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πτυχιακές εργασίες που έχουν ολοκληρωθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη στο Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΑΙΝΙΩΝ [pdf]

ΒΙΒΛΙΑ & ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΑΠΟ ΔΩΡΕΕΣ

ΒΙΒΛΙΑ & ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΑΠΟ ΔΩΡΕΕΣ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΑΠΟ ΔΩΡΕΕΣ [pdf]

EMAIL

eae@panteion.gr

ΓΡΑΦΕΙΟ

Γυάλινο κτίριο, όροφος 2, αίθουσα 318

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Πάντειο Πανεπιστήμιο
Λεωφόρος Συγγρού 136
176 71 Αθήνα

Επικοινωνία

Το Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών αποτελεί σήμερα το μοναδικό Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας στη χώρα που προσφέρει αμιγώς ανθρωπολογικές σπουδές.

 


logo Panteion

ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ &
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ - ΑΡΧΕΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ + ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
postit galazio
postit mov